Спалнята е част от втори етаж на къща, където таванът е с височина близо 5 метра.
По предложение на дизайнерите от GTC Design бившето ателие се зонира на нива  с мебели по индивидуален проект.

В най-ниското се настанява банята. В центъра на същинското ниво се оформя кокетен не голям хол с удобни кресла и ТВ кът. Зоната за релакс се ограничава със стена от декоративни камъни, зад която остава достатъчно място за удобен дрешник. Високият таван на стаята позволява издигането на трето ниво. Оформя се със специален подиум, до който се стига по ефирна дървена стълба без парапети.

На третият етаж разбира се е спалнята – най-близко до облаците.

Опушено сиво и цвят на орхидея са багрите в родителската спалня. В центъра на стаята, бивше ателие, сега е организиран приятен кът с места за релакс пред телевизора.

Стената, облицована с изкуствен камък, частично прегражда пространство, за да се оформи дрешник.

Специална носеща платформа създава второ ниво в стаята, с което позволява пространството да се зонира по вертикала. Ефектни дървени стъпала без парапет отвеждат към семейното ложе.

Върху подиума има място и за елегантен трикрилен гардероб, изработен в характерните за спалнята миши нюанси.

Банята към родителската спалня е една от новите придобивки на къщата. Организирана е в най-ниското ниво на „триетажната“ стая, което е и плоча за бившето ателие.
Три стъпала тип „пачи крак“ правят връзка между нивата на баня и спалня.

Вижте целия интериор ТУК

ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон

Относно

Вашето запитване