Преустройство на къща

 

След преустройството дневната става два пъти по-голяма от преди.

 

След не голямо преустройство и обзавеждане с мебели по поръчка дневната на тази къща стана двойно по-глояма от преди.  Площта се увеличава най-вече след като се приобщава и значителна част от бившия зимник на вилата. Превърнат е в просторна дневна, изцяло ориентирана към вътрешния двор на дома. Високото близо 5 метра ателие на втория етаж също придобива нов облик. Сега на негово място има оформена спалня с хол.

Всекидневната има директна връзка с верандата на къщата, ориентирана към вътрешния двор с гледка към града.

Всекидневната има директна връзка с верандата на къщата, ориентирана към вътрешния двор с гледка към града.

Всички тези преустройства се случват без да се налага изменение на фасадата на къщата.

Кухнята на GTC Design е изпълнена от MDF-плоскости в комбинация от цвят - бяло, лак  и дървесен дъбов фурнир. Челата на страниците са зарязани под Герунг. Вратичките на горния ред шкафове създават визуален 3 D ефект, който непринудено кореспондира с ламперията в хола. Визията е постигната с дизайн от плоскости с различни дебелини.

Кухнята на GTC Design е изпълнена от MDF-плоскости в комбинация от цвят – бяло, лак и дървесен дъбов фурнир. Челата на страниците са зарязани под Герунг.

Интериорът и обзавеждането са изцяло на българската мебелна фирма GTC Design.
В дневната се оформят три основни  къта – кухня, трапезария и хол. Разположени са на буква „Г“ като в късата страна се разполага кухнята, перпендикулярно на нея се позиционира трапезарната маса, а в края на дългата страна, където преди е бил складът на вилата,  се оформя хол с дивани и секционен ТВ шкаф. Интериорен център на дневната става камината, съществуваща и преди преустройството,  откритият огън на която сега може да се наблюдава от всички фиксирани места за сядане в помещението.

Вратичките на горния ред шкафове създават визуален 3 D ефект, който непринудено кореспондира с ламперията в хола. Визията е постигната с дизайн от плоскости с различни дебелини.

Вратичките на горния ред шкафове създават визуален 3 D ефект, който непринудено кореспондира с ламперията в хола. Визията е постигната с дизайн от плоскости с различни дебелини.

При обзавеждането са предпочетени светлите до бяло цветове, съчетани със земните полутонове на охра и естествено дърво. Благата ненатрапчива комбинация между светъл дъб и бяло лак се щрихира от корпусните мебели, тонира се от белите подове и тавани и се фокусира в атрактивната ламперия с 3 D ефект, която декорира стената на хола. Ламперията от MDF – плоскости изпълнява и още една  функция – скрива входа към  останалия, макар и значително ограничен  след ремонта, склад.

Една добра идея за входното антре, реализирана от GTC Design – гардероб за палта, обувки и чадъри, скрит зад огледало.

Една добра идея за входното антре, реализирана от GTC Design – гардероб за палта, обувки и чадъри, скрит зад огледало.

 

Вижте целия интериор ТУК

 

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон

Относно

Вашето запитване