По  китайския календар 2011 е година на Белия Заек.Според вярванията на източните народи, за да нямате здравословни, финансови или пък парични проблеми през периода, трябва задължително да почитате животното управител, да го умилостивявате с любима негова храна, да съобразявате живота си с неговите навици и с нещата, които то харесва и да избягвате всичко, което то мрази или от което се страхува.
Заекът е скромно и плашливо животно, но същевременно е миролюбиво и дружелюбно. За плодовитостта на Дългоушкото не е и нужно да се говори – та тя си е пословична.  Така че очаква ни една година на семейството, изключително благодатна за раждането на деца. Но нека си поговорим за дизайн!

Бяло, металик и червено – са цветовете на 2011 година

Ако искате домът ви да се хареса на белия владетел на 2011 година, включете в декора много бяло, металик и червено – заради червените очички на симпатичното мъниче.

Сега е времето да си поръчате корпусни мебели целите в бяло.
Дори и след годината на Белушкото те ще правят  дома ви просторен и свеж при това лесно се съчетават с модерните сега материали като стъкло и метал.


Не прекалявайте обаче с изчистените пропорции, за да не придадете на интериора прекалено стерилен вид.


Тази година на почит ще за меките материи, които може да внесете с вълнен килим, в червено например, с плетено шалте за диваните или с пухкава декорация от пискюли и ширити за завесите и възглавниците.

Все пак не преживявайте излишно всеки детайл. Всъщност най-сигурният начин да примамите в дома си Белия заяк през 2011 година е като създадете топла и добра семейна атмосфера. Зайчето няма да може да й устои и бързичко ще се сгуши при вас.