Подновената електронна визия на компанията за проектиране и производство на мебели е с функционално  динамично съдържание и с много възможности за директна комуникация с потребителите и клиентите.
GTCDesign.bg включва подробен каталог с модели на мебели, изработени по индивидуален проект за различни помещения на дома, офиса, магазина.


На сайта вече са публикувани десетки реализации на кухни, изработени от различни материали – плоскости от ПДЧ, МДФ с естествен фурнир, съчетания на повърхности с различни плътни цветове във варианти на мат или лак. Показани се любопитни решения за малката кухня, за скосения таван, за кухненския корпус като част от голямата дневна. Има и варианти с барплот, с декоративни витрини както и различни практични решения за оформяне на чекмеджета, полици и по-големи складови пространства.Каталогът за мебели по индивидуален проект на GTC Design включва и десетки предложения за обзавеждане на детски стаи, спални, всекидневни, офиси и магазини. Леглата, гардеробите, секционните композиции, бюрата се проектират от проектантите на фирма след поредица от консултации с клиентите, с които се постига баланс между визия и цена на крайното интериорно решение.


Освен реализирани проекти на сайта GTCDesign.bg ще можете да виждате идеи за обзавеждане, предложени във вариант на 3D визуализация. Мащабите, материалите и цветовете в проектите са примерни и след кратка консултация със специалистите на GTCDesign те лесно биха могли да се адаптират и към вашето пространство.Потребителите на сайта GTCDesign.bg   ще могат да изпращат запитване за всеки публикуван проект – реализиран или идеен, свързано с параметрите на обзавеждането, подробности около неговата реализация, адаптирането му към друг интериор и разбира се, цената на мебелите.


Новият сайт GTCDesign.bg  има   меню  ПРОМОЦИИ.


В него ще се обявяват специалните оферти на фирма GTCDesign. Периодично фирмата прави разпродажби на обзавеждане на кухня, спалня, дневна, детска стая. Информация за специалните оферти ще може да получавате основно от сайта  GTCDesign.bgGTCDesign.bg ще прилага и най-модерната форма за информация – Newsletter.
Фирменият Мейлинг Лист  дава възможност за абонамент за електронни известия, които ще информират клиентите, парньорите и почитателите на  GTCDesign  за новости, свързани с дейността на фирмата, за специални намаления на мостри и типови мебелни модули,за изложения и тенденции в областта на обзавеждането и дизайна.