Добромира Димитрова е победител в конкурса "Най-красива коледна украса"
Непосредствено  преди коледните празненства GTC Design обяви на фирмената си страница във Facebook конкурс за “Най-красива коледна и новогодишна украса”.Приятелите на известната компания за проектиране и производство на мебели трябваше да снимат направен от тях празничен декор в кухнята и да го публикуват в социалната мрежа.


По регламент наградата се връчва на автора, чиято идея събере  най-много харесвания.


Победителят в конкурса на GTC Design е Добромира Димитрова. Тя е от Стара Загора и декорацията на дома и е любимо хоби.
По време на официалното награждаване, което се състоя в шоу-рума на GTC Design, Добромира сподели, че е вложила огромно старание в подготовката на украсата за конкурса. Внимателно е подбирала цветовете, материите, аксесоарите, до най-малкия детайл. “Ходих дори до съседен град, за да си намеря борчета с къси иглички, които да паснат на аранжировката ми.“ – споделя щастливата победителка.


Наградата връчва Таня Меразчиева
От конкурса “Най-красива коледна и новогодишна украса” Добромира спечели модерен и много мощен аспиратор за вграждане.

Оказа се, че той и е изключително необходим, защото тепърва и предстои да обзавежда кухнята в новия си дом.

Наградата връчи Таня Меразчиева, маркетинг мениджър на GTC Design.Аспираторът от GTC Design е първата голяма награда от конкурс за Добромира, но ние, екипът на GTC Design, сме уверени, че не е последната.


Добромира, пожелаваме ти здраве, щастие и домашен уют, за което надяваме се ще допринесе и новия ти кухненски аспиратор.