GTC design вече предлага към гардеробите най-новата електро-механична система за отваряне на плъзгащи врати.  Системата  TopLine22 с Easys на австрийската марка Hettich прави отварянето още по-лесно и безшумно, дори и на най-тежките врати.

TopLine22 комбинира всички съществени предимства, които правят един гардероб с плъзгащи врати удобен и желан – динамичност и свобода на дизайнерските решения, комфорт при отваряне и хармонично приплъзване при затваряне.

Едно леко докосване на вратата е достатъчно, за да започне процесът на автоматично отваряне. За разлика от стандартната механична система за плъзгане Easys поддържа ръчното отваряне на вратата дотолкова комфортно, че ползвателят не трябва да преодолява никакво съпротивление. И това при врати, с до 100 кг. Моторизираното задвижване се осъществява само в началото на процеса. Над движението на вратата се запазва пълен контрол на управление при отваряне и затваряне.  Процесът на затваряне е допълнен с хармонично приплъзване.


Монтажът на системата е напълно скрит и запазва изчистената визия на гардероба. Системата е окомплектована така, че остава само  да се включи в контакт.

Разгледайте още  видове отваряне на плъзгащи врати ТУК.