мебели за офис по поръчка

 

Нови 3D проекти на мебели за офис може да разгледате в секцията на сайта

www.gtcdesign.bg/проекти/офиси.


Най-новото предложение мебели за офис  представлява решение за офис с няколко работни места.

 

 

 

 

 

 

Работните бюра са както стандартни правоъгълни, с възможност за поставяне едно срещу друго, така и ъглови, предназначени за ъгъла на стаята или за обособяване на кът в по-голямото помещение.

 

 

 

мебели за офис по поръчка

 

Бюрата в 3D проекта са с чекмеджета, монтирани в корпуса на мебелите. Възможно е към работните бюра да се изработят подвижни контейнери, които свободно да се позиционират в офиса, съобразно нуждите на работните зони.

 

 

 

 

 

 

 

 Офис обзавеждането предлага решение за етажерки за книжата в офиса.

Предложението в 3D проекта е за окачени на стената етажерки, които са монтирани по цялата дължина на стените. възможни са варианти на етажерките с вратички или комбинация от затворени и отворени боксове. възможни са комбинации от цветове и съчетания с дървесен фурнир. GTC Design предлага богата гама мебелни дръжки, които биха могли да се съобразят с дизайна на мебелите за офис.

 

 

мебели за офис по поръчка

 

Препоръчваме мебелите да се изработят от ПДЧ плоскости. GTC Design предлага богато разнообразие от ПДЧ-плоскости в цвят и с дървесен фурнир. за изработка на проект на цялостно офис обзавеждане търсете проектантите на GTC Design ТУК.