обзавеждане за детска стая

Обзавеждане за детска стая с принт технология

Индивидуалност и чар в обзавеждането за детска стая внасят новите принт-технологии. С тяхна помощ всякакво графично изображение, декоративен орнамент рисунка, постер, или снимка от семейния албум, може да бъде изобразено върху мебелната плоскост.

Представяме ви реализация на обзавеждане за детска стая, в което водещият дизайнерски елемент се представя с помощта на принтирано изображение върху мебелните плоскости.

 

обзавеждане за детска стая с принт технология

 

В случая основният елемент от рисунъка е фигура от концентрични кръгове с различни цветове, разработена от дизайнерите на GTC design. Фигурата е хармонично доразвита или частично се съдържа в дизайна на цялата мебелна композиция за детска стая. Цялостният елемент от концентрични кръгове е принтиран върху вратичките на гардероба и дори върху стената при двете легла като същевременно тематично се допълва от формавани кръгове и полукръгове от мебелни плоскости в подходящо съчетание от цветове.

 

IMG_1_6

 

Благодарение на семплата естетизирана графика  обзавеждането в детската стая е стилизирано, свежо, забавно и с подчертана индивидуалност.

За индивидуални интериорни решения и 3D проекти на обзавеждане търсете дизайнерите на GTC Design.

 

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон

Относно

Вашето запитване