Пързалка в детската стая с мебели по поръчка

Мебелите за детска стая може да са най-голямата и забавна играчка за децата. Обзавеждането може да е не само практично, но и занимателно, и същевременно да е в помощ при създаване на навици за ред в детската стая.

обзавеждане, което да подхожда

Представяме ви проект за обзавеждане на детска стая, който създадохме за клиенти на GTC Design.

Мебелите проектирахме за стаята на малко момиче. След консултации с родителите предложихме вариант за обзавеждане  на стаята на енергичната малка госпожица, която обича да измисля нови игри и забавления.

 

мебели за детска стая

 

Основните елементи от обзавеждането в стаята на практика са проектирани в един от ъглите и представляват цялостна мебелна композиция.

Детското легло е разположено на „втория етаж“ на мебелната композиция. До него се стига по стъпала, които са и чекмеджета за играчки. Слизането по леглото става чрез пускане по малка пързалка, която е и най-атрактивният елемент от интериора.

Под леглото има място за удобен детски гардероб, който малкото стопанка вероятно ще превърне в скривалище с наблюдателница, заради хитрия дизайн на вратичките с дупки.

 

пързалка в детската стая

 

Към основното обзавеждане за детска стая проектирахме и още няколко самостоятелни модула като бюро и нощни шкафчета, които с времет могат да се допълват или променят в зависимост от новите възрастови промени и интересите на малката стопанка.

Вижте още реализации на обзавеждане за детска стая

 

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон

Относно

Вашето запитване