кръгла спалня

Обзавеждането на тази спалня трябваше да съобразим както с желанията на собствениците, така и със спецификата на помещението.

Стаята е просторна и светла. Единият й ъгъл обаче е овален и остъклен с големи френски прозорци, стигащи до пода на помещението. Тази архитектурна даденост придава индивидуалност и чар на пространството и открива разкошна гледка към парка отвън, само че е доста комплицираща при създаване на проект за обзавеждане.

мебели за спалня по поръка

 

По желание на собствениците спалнята е кръгла. Изработена е с кръгла рамка и мека овална табла, която служи и за облегалка. Рамката и таблата на спалнята са облечени с мека тапицерия.

Корпусните мебели  проектирахме за една от стените в стаята. Секцията за стена включва нисък и дълъг скрин, в корпуса на който са оформени три деления с чекмеджета. Над него на стената окачихме огледало и лека етажефка с единично затворено шкафче.

За стената с френските прозорци също предвидихме обзавеждане. Изпълнихме няколко самостоятелни контейнера, които са леки и ниски с цел да могат лесно да сепренареждат в пространството, а и да не закриват красивата гледка към парка.

 

мебели за спалня в бяло и червено

 

Корпусните мебели в спалнята са изработени от ПДЧ плоскости в комбинация от фурнир венге и збят – бяло и червено.

Вижте  наши реализации и на мебели за детска стая.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон

Относно

Вашето запитване