Модерно обзавеждане за кухня по индивидуален проект.

Кухнята е разположена в самостоятелна стая със стандартни размери. Тя трябва да обслужва голямо домакинство с малки деца, което предполага наличие на просторна работна площ.

 

кухня с остров

Проектът на обзавеждането за кухня предвижда корпусните мебели да се разположат по дължината на стените, дори и тази, която е с прозорец. Две от стените в помещението се покриват от под до стена с два реда кухненски шкафове. В мебелния корпус се вграждат и модерните електроуреди – фурна, микровълнова, хладилник, котлони.

Стената с прозореца се обзавежда с един ред ниски кухненски шкафове. На този работен плот се монтира и кухненската мивка. Така работния плот се сдобива с гледка към двора на дома.

 

кухня с остров

Мебелите се изработват от MDF плоскости в комбинация от бяло лак и венге.

Плотовете от фурнировани плоскости на кухненския корпус са ефектно обърнати на гърба на кухнята.

Всички врати на кухненските шкафове са с кант дръжки, вкопани във вратичките.

кухня с остров

В  средата на стаята остава пространство за кухненски остров. Страниците му са облицовани с плоскости с дървесен фурнир венге. Плотът е от технически камък. Над котлоните е окачен дизайнерски абсорбатор.

Благодарение на модерния дизайн, изчистена геометрия и подбора на цветово решение кухненските шкафове не само не правят стаята по-тясна, а напротив. Бляскавите повърхности отразяват светлината и правят пространството да изглежда просторно, чисто и луксозно.

 

ЗАПИТВАНЕ

 

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон

Относно

Вашето запитване