мебели за детска стая с две легла

 

Ярко оранжево и свежо резида са ярките акценти в това обзавеждане за детска стая.

Мебелите проектирахме за  стаята на две деца на възраст до 7 години. Желанието на клиентите бе да създадем мебели, които да помагат на децата в изграждането на ред и самостоятелност. Стаята обаче не биваше да се натрупва с мебели, обзавеждането да не пречи, а да е забавно, да предлага сценарии за игри.

 

детска стая с две легла

 

По даденост детската стая е просторна и позволява хармонично разпределяне на корпусните мебели по височината на стените. Изработихме две самостоятелни легла с чекмеджета под всяко, където всяко от децата може лесно да прибира само спалното бельо.  В непосредствена близост до детските легла разположихме скрин по индивидуален проект, съобразен с размерите на помещението. Основното предназначение на скрина е да съхранява ежедневните дрешки на децата. Чекмеджетата на скрина съвсм съзнателно са четири – по две за всяко дете.

 

Мебелната композиция с двете легла на височина се затваря с надстройка от няколко шкафа. Те събират много вещи на децата като играчки, сезонни дрехи и  се обслужва от родителите.

Мебелите в детската стая са изработени от ПДЧ-плоскости. Основният цвят на корпуса е ефект на светло избелено дърво.

Много свежест и настроение вкарват в обстановката комбинацията от цветни елементи по мебелите. Ярко оранжево и резида се включват в забавни съчетания при вратичките на мебелите.

Ключов акцент в дизайна на мебелите за детска стая е парапетът към детското легло. Представлява серия от кръгове в зелено и оранжево, които се мултиплицират с видима разлика. Особените парапети привличат вниманието и придават индивидуалност на детската стая.

 

 

 

 

 

секция за детска стая в зелено и оранжево

 

За тази детска стая създадохме и специална секция по индивидуален проект. Секцията е обща за двете деца, но само на пръв поглед. Пространството в нея е разпределено по равен брой деления – две гардербчета, равен брой рафтове и чекмеджета. В центъра на секцията оформихме поставка за телевизора.

Дизайнът на секцията в детската стая подчинихме на общата тема – баланс между зелено и оранжево.

 

Вижте наши проекти на кухня по поръчка.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон

Относно

Вашето запитване