Подкатегория Линейни кухни
Материали MDF
Срок на изпълнение 45-60 дни

Ламперията за стената е класически начин да направим помещенията по-топли и уютни. Преди години облицовката с талашитени плоскости, боядисани в кафяво, напомнящо дървесен фладер, беше толкова популярна, че даже доскуча и се превърна в демоде. Добрата новина е, че облицовката за стени с плоскости днес се възражда. При това със съвсем нова визия и модерен ефект. Това стана възможно благодарение на новите технологии, с които се произвеждат дървесните плоскости. MDF-ите вече са много по-плътни и дебели от предишните варианти за дървесна облицовка. Те са податливи на обработка като горният им слой представлява естествен дървесен фурнир.   

Предлагаме ви реализация на кухня, в която мебелите и ламперията са произведени по проект на GTC Design. Мебелите за кухня са изпълнени от MDF-плоскости в комбинация от цвят - бяло, мат и дървесен дъбов фурнир. Челата на страниците са зарязани под Герунг. Шкафовете са с модерен дизайн като дръжките им са вкопани в челата. Плотът на кухнята е  изработен от технически камък, фино фасетиран по ъглите. Чекмеджетата на кухнята се отварят с различни механизми - разпределители за прибори, стелажи за посуда, кошници за бутилки и подправки.

Ламперията на стените на кухнята въздейства като елегантен фокус в интериора. Ламперията е изработена от MDF - плоскости с естествен дъбов фурнир с различни дебелини. Благодарение на творческото дизайнерско решение и на артистичното подреждане при поставянето на отделните елементи от облицовката, тя въздейства като художествено 3D пано и модерен акцент от декора на кухнята. 

Оценка 4.63 от 69 гласа.