Подкатегория Мебели за офиси
Материали MDF
Цветове

Мебели за офис по индивидуален проект

Пълно обзавеждане за работни места, кабинет и заседателна залаМебелите за офис, които ви представяме, са проектирани и изпълнени от екипа на GTC design. Кантората се намира в нова кооперация и е с разгърната площ около 150кв.м. Основните помещения, за които трябваше да проектираме и да изработим мебели, са два кабинета, и заседателна зала.

След консултации с клиентите, възложители на проекта, в които коментирахме същността на работния процес в офиса, броя на работните места, нужда от ниво на достъп до различните зони и помещения, дизайнерите на GTC design изработиха проектно предложение. Помещението, предвидено за шефски кабинет, е най-голямото в офиса. В периода на включването на  GTC design в работата по обзавеждането на офиса, междинната стена между двете стаи бе премахната. Нашата задача бе да предложим варианти за обзавеждане и за мобилна преграда между помещенията.

Мебелите  за офис включват малко на брой, но комфортни и удобни мебели, които създават делова атмосфера, но и подчертават с визията си високия ранг на кантората. Работното бюро е с правоъгълен плот с дължина 190 см. То е с изключително стабилна конструкция, предлага удобна писалищна зона и достатъчно място за монитора или мобилния лаптоп. Основното бюро се обслужва от няколко мобилни ниски модула, които осигуряват място за основната офис-техника. За книжния архив в кабинета изработихме библиотека от рафтове, разположени по дължината на едната стена. Към корпусната композия е включен и двукрилен гардероб. 

За шефския кабинет изработихме и заседателна маса. Пространството в помещението позволи това да е правоъгълна маса за 12 места. Формата на овал постигнахме със заоблените  ъгли на плота. Усещането за специална мебел, комфорт и тежест постигнахме с фурнира и с дебелината на плота. Неговите 48 мм дебелина са причина да изглежда като изработен от масив.     Мебелите са изпълнени от ПДЧ и MDF – плоскости.

Преградната врата, която разделя кабинета от вътрешно помещение за почивка, също е изработена по проект на GTC design. Състои се от няколко крила с височината на стената и с ширина 45 см всяко. Крилата при отваряне се сгъват като хармоника и така двете помещения могат да се използват като едно цяло. Съществува опция само едно от крилата да се отваря като обикновен вход, без да се сгъва цялата система. Вратата е изработена от MDF с бяла боя – мат.

В офиса е предвидено помещение и за самостоятелна заседателна зала. Обзавеждането, което GTC design проектира и изработи включва – заседателна маса с 12 места, ниски шкафове за офис-документация и закачалка.        

Оценка 4.77 от 95 гласа.