Фирма GTC Design е основана през 1994г.  От  2000г. компанията се специализира в проектиране и производство на мебели и  днес разполага със собствена производствена база, оборудвана с модерни машини и технологии и с екип от квалифицирани проектанти, които създават оптималните решения за всеки интериор.

GTC Design разработва авторски индивидуални проекти, внимателно съобразени с възможностите на пространството и предпочитанията на клиентите.

В своята над 15 годишна история компанията е създала и реализирала стотици проекти на кухни, дневни зони, спални, детски стаи, офиси, хотели, магазини.

Производствена база

Производствената база на GTC  Design се намира в гр.София и разполага с високо технологично оборудване, което позволява качествена и прецизна обработка на мебели до най-дребния детайл. Мебелите могат да се изпълнят във всички популярни материали като плоскости от ПДЧ, МДФ с естествен фурнир или с богата палитра от плътни тонове с варианти в мат и гланц.

Кухненските плотове се изработват от  термоплот с дебелина 3,4,6 см, а също и от технически камък в разнообразна гама от цветове и шарки. За гръб на стената предлагаме варианти както от традиционните дървесни плоскости, така и облицовка от оцветено или прозрачно стъкло в съчетание с тапет или текстилен десен. GTC  Design работи с утвърдени производители на метален обков, с който се постига прецизно качество, функционалност и елегантна визия на обзавеждането.

Магазин GTC Design

Магазинът на GTC  Design се намира в гр. София, ж.к. “Стрелбище”, ул. “Нишава”167-171.

В шоу-румът са изложени мостри на кухни, спални, антрета, мебели за детска стая, хол и всекидневна.

Екипът от специалисти – проектанти извършва безплатни консултации в областта на обзавеждането и интериора и изготвя цялостни интериорни проекти, включително и 3D визуализации.

Безплатни услуги

GTC Design винаги дава повече.

Ние не просто изработваме и продаваме мебели. В процеса на работа ние влизаме в партньорски отношения с нашите клиенти, внимателно изслушваме техните желания и потребности, заедно обсъждаме  възможните решения, за да стигнем до оптимален интериорен резултат. В процеса на съвместна работа с клиента екипът на GTC  Design предлага редица услуги, които са напълно безплатни.

  • Безплатни консултации в областта на интериора, преустройството и обзавеждането на дома, офиса, ресторанта, магазина, хотела.
  • Безплатно оразмеряване на пространството, в което ще се разполага обзавеждането.
  • Изготвяне на детайлен проект, включително и 3D визуализация.
  • Безплатен монтаж на вградените кухненски уреди, които са поръчани от магазина на GTC  Design.
  • Безплатна доставка на мебелите в рамките на град София.

Екипът на GTC Design

инж. Петър Меразчиев, управител

Уважаеми клиенти,

благодаря ви за времето, което отделяте, за разглеждане на нашата Интернет страница.

В нея сме поместили индивидуални проекти за обзавеждане,изпълнени от екипа на GTC  Design. Надяваме се, че осъществените от нас интериорни реализации както и проектите, представени с компютърна 3D визуализация, ще ви захранят с идеи, които с помощта на нашите проектанти ще успеете да реализирате по най-добрия начин.

Очакваме ви в нашия офис за лична среща. Готови сме да отговорим на всички ваши въпроси, свързани с обзавеждането и интериора както и да изработим индивидуален проект, специално за вас.

Цветелина Драгоева, дизайнер в GTC Design

Цветелина Драгоева, дизайнер в GTC Design

Цветелина Драгоева вече 15 години работи за мебелното студио GTC Design  като главен дизайнер на марката.

С нейно участие са разработени и осъществени стотици композиции за кухня, всекидневна, детска стая, спалня, създадени са множество единични мебели по индивидуален проект както и цялостни решения за офиси, магазини и частни жилища.

Българският потребител вече предпочита мебелите по индивидуален проект“

 

      

gtc-design-logo