За нас

Запознайте се с нашия екип

Нашият екип е сформиран от професионалисти, които със своя опит и креативност са разработили и осъществили стотици композиции за кухня, всекидневна, детска стая, спалня, създали са и множество единични мебели по индивидуален проект,както и цялостни решения за офиси, магазини и частни жилища.Фирма GTC Design е основана през 1994 г.  От 2000 г. компанията се специализира в проектиране и производство на мебели и днес разполага със собствена производствена база, оборудвана с модерни машини и технологии и с екип от квалифицирани проектанти, които създават оптималните решения за всеки интериор.

GTC Design разработва авторски индивидуални проекти, внимателно съобразени с възможностите на пространството и предпочитанията на клиентите.

В своята близо 20 годишна история компанията е създала и реализирала стотици проекти на кухни, дневни зони, спални, детски стаи, офиси, хотели, магазини.

Производствена база

Производствената база на GTCDesign се намира в гр.София и разполага с високотехнологично оборудване, което позволява качествена и прецизна обработка на мебелте до най-дребния детайл. Те могат да се изпълнят във всички популярни материали като плоскости от ПДЧ, МДФ с естествен фурнир, както и богата палитра от плътни тонове с варианти в мат и гланц.

Кухненските плотове се изработват от термоплот с дебелина 3,4,6 см, а също и от технически камък в разнообразна гама от цветове и шарки. За гръб на стената предлагаме варианти,както от традиционните дървесни плоскости, така и облицовка от оцветено или прозрачно стъкло в съчетание с тапет или текстилен десен. GTCDesign работи с утвърдени производители на метален обков, с който се постига прецизно качество, функционалност и елегантна визия на обзавеждането.

Магазин GTC Design

Магазинът на GTCDesign се намира в гр. София, ж.к. „Стрелбище“, ул. „Нишава“ – 167-171.

В него са изложени мостри на кухни, спални, антрета, мебели за детска стая, хол и всекидневна.

Екипът от специалисти-проектанти извършва безплатни консултации в областта на обзавеждането и интериора и изготвя цялостни интериорни проекти, включително и 3D визуализации.

Безплатни услуги

GTC Design винаги дава повече.

Ние не просто изработваме и продаваме мебели. В процеса на работа влизаме в партньорски отношения с нашите клиенти, внимателно изслушваме техните желания и потребности, заедно обсъждаме възможните решения, за да стигнем до оптимален интериорен резултат. В процеса на съвместна работа с клиентите, екипът на GTC Design предлага услуги, които са напълно безплатни:

  • Безплатни консултации в областта на интериора, преустройството и обзавеждането на дома, офиса, ресторанта, магазина, хотела.
  • Безплатно оразмеряване на пространството, в което ще се разполага обзавеждането.
  • Изготвяне на детайлен проект, включително и 3D визуализация.
  • Безплатен механичен монтаж на вградените кухненски уреди, които са поръчани от магазина на GTCDesign.
  • Безплатна доставка на мебелите в рамките на град София.